O gospodarie intreaga s-a transformat in scrum la Vicovu de Sus din cauza instalatiei electrice defecte


Intră acum și în grupul de

O întreagă gospodărie din localitatea Vicovu de Sus, judeţul Suceava, s-a transformat luni în scrum din cauza efectului termic produs de conductorii defecţi ai instalaţiei electrice.

Potrivit informaţiilor oferite de Biroul de presă din cadrul ISU Suceava, flăcările au fost observate, în jurul orelor 02:30, pentru lichidarea incendiului intervenind Garda Vicovu de Sus şi Detaşamentul de pompieri Rădăuţi, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Bilca cu patru autospeciale de stingere.

Când au ajuns la faţa locului, întreaga gospodărie era transformată într-un rug, arzând casa de locuit, adăpostul de animale şi acoperişul bucătăriei de vară, toate clădirile construite din lemn şi acoperite cu şindrilă.

Pompierii au reuşit să oprească extinderea incendiului şi la o locuinţă aflată în imediata apropiere, dar în urma pârjolului, din curtea înghiţită de flăcări nu a rămas decât un morman de cenuşă, pe lângă clădiri arzând şi un frigider, mai multe obiecte de mobilier, două bicilete, un ATV şi alte bunuri casnice.

După aproape trei ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost stins fără a se înregistra victime omeneşti.


Intră acum și în grupul de