Suparat ca i se atrage atentia ca nu-si face treaba, un agent de paza a inceput sa loveasca clientii din barul unde lucra

Angajatul unei societăţi comerciale pe postul de agent de pază s-a transformat din apărător al liniştii în bătăuş. Totul s-a întâmplat, potrivit datelor obţinute de la IPJ Suceava, duminică seara, când agentului i s-a reproşat că nu-şi îndeplineşte atribuţiile de serviciu, moment în care s-a apucat să lovească clienţii din barul unde lucra.

Doar poliţiştii au putut linişti spiritele, iar verificările acestora au stabilit că în jurul orelor 18:00, patru suceveni au mers împreună la un local de pe raza municipiului reşedinţă de judeţ pentru a bea o bere.

“În timp ce se aflau la masă, în local şi-a făcut apariţia un individ însoţit de alte persoane, care a început să facă reproşuri unuia dintre comeseni, discuţia continuând afară în faţa localului. Rămas în interior, unul din cei patru prieteni, în vârstă de 35 de ani a vrut să sesizeze incidentul respectiv prin 112, dar nu a reuşit acest lucru. La scurt timp, în incinta barului a intrat un agent de pază, care, după ce a discutat cu barmanul de serviciu, a fost abordat de tânărul din local cu privire la faptul că nu a intervenit pentru a aplana altercaţia verbală dintre cele două persoane, petrecută cu puţin timp înainte”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

Curajul tânărului de a-l apostrofa l-a deranjat atât de tare pe angajatul firmei de pază, în vârstă de 39 de ani, încât s-a hotărât să-i dea o lecţie lovindu-l cu pumnul în faţă, după care la faţa locului, s-a prezentat un echipaj de poliţie care a liniştit spiritele.

“Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, competent în a soluţiona cauza, împotriva agentului de pază, pentru săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă, urmând să se dispună procedural”, a mai adăugat Ionuţ Epureanu.