Cezar Ioja a decis sa candideze independent la Primaria Vatra Dornei (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Determinat de faptul că USL a decis, la nivel central, să susţină candidatura actualului primar, Ioan Moraru, pentru un al treilea mandat la cârma municipiului Vatra Dornei, în timp ce staţiunea a ajuns într-o situaţie dezastruoasă, „în faliment nedeclarat”, secretarul zonal al PSD Suceava, Cezar Ioja, a decis să candideze ca independent pentru funcţia de primar al municipiului Vatra Dornei. „Nu mă pot dezice de toţi aceia, nu puţini la număr, pe care în ultimele luni, i-am simţit alături de mine”, a arătat Cezar Ioja, într-un comunicat de presă. El a anunţat un proiect de relansare a localităţii ce va contribui la creşterea calităţii vieţii fiecărui dornean şi speră că toţi cetăţenii de bună credinţă, indiferent de simpatiile si opţiunile lor politice, i se vor alătura.

Liderul PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat că nu a fost informat de această decizie a lui Cezar Ioja şi a subliniat că USL a decis să susţină la funcţia de primar al municipiului Vatra Dornei candidatul PNL, Ioan Moraru. Întrebat dacă Ioja va fi exclus din PSD, Nechifor a precizat că o decizie va fi luată după ce organizaţia va fi înştiinţată oficial că acesta candidează independent. Totodată, el a spus că nu-i poate interzice lui Cezar Ioja să candideze.

Organizaţia PSD Vatra Dornei a decis, în urmă cu două săptămâni, să depună liste separate pentru funcţia de primar unde să candideze Cezar Ioja şi pentru Consiliul local din municipiu, social-democraţii considerând că actualul primar liberal Ioan Moraru nu se mai bucură de susţinere populară. Ulterior, liderii USL Suceava au decis că la Vatra Dornei, să fie sprijinit candidatul PNL, Ioan Moraru, iar listele pentru Consiliul local să fie comune.


Intră acum și în grupul de