Sucevean in varsta de 7 ani, fruntas pe podiumul „Campionatulului National de Sah pentru Copii si Juniori”. Afla aici despre cine este vorba


Intră acum și în grupul de

Mihai Edward Pădurariu, în vârstă de 7 ani, elev al cercului de Şah din cadrul Palatului Copiilor din Suceava, s-a situat pe locul I în finala “Campionatului Naţional de Şah pentru Copii şi Juniori” organizată de Federaţia Română de Şah, în staţiunea Călimăneşti-Căciulata, informează într-un comunicat de presă, Iulia Baldazar, purtător de cuvânt în cadrul Palatului Copiilor din Suceava.

Potrivit acesteia, competiţie a fost desfăşurată la începutul lunii, în intervalul 1-2 aprilie, iar după 7 runde, tânărul şahist sucevean în vârstă de 7 ani şi 5 luni, Mihai Edward Pădurariu (participant la categoria de vârstă sub 8 ani) a reuşit performanţa ocupării locului I, aflându-se la egalitate (6 puncte) cu concurentul Mihnea Ognean, campionul naţional de anul trecut, devansând cu un punct următorii clasaţi. „La această competiţie a participat şi elevul Sebastian Pavel, care după 7 runde a acumulat 4 puncte la categoria băieţi, 18 ani”, se arată în document.

Mihai Edward Pădurariu se află sub îndrumarea prof. antrenor Marian Culapov din cadrul Palatului Copiilor Suceava.


Intră acum și în grupul de