Sucevean in varsta de 7 ani, fruntas pe podiumul “Campionatulului National de Sah pentru Copii si Juniori”. Afla aici despre cine este vorba

Mihai Edward Pădurariu, în vârstă de 7 ani, elev al cercului de Şah din cadrul Palatului Copiilor din Suceava, s-a situat pe locul I în finala “Campionatului Naţional de Şah pentru Copii şi Juniori” organizată de Federaţia Română de Şah, în staţiunea Călimăneşti-Căciulata, informează într-un comunicat de presă, Iulia Baldazar, purtător de cuvânt în cadrul Palatului Copiilor din Suceava.

Potrivit acesteia, competiţie a fost desfăşurată la începutul lunii, în intervalul 1-2 aprilie, iar după 7 runde, tânărul şahist sucevean în vârstă de 7 ani şi 5 luni, Mihai Edward Pădurariu (participant la categoria de vârstă sub 8 ani) a reuşit performanţa ocupării locului I, aflându-se la egalitate (6 puncte) cu concurentul Mihnea Ognean, campionul naţional de anul trecut, devansând cu un punct următorii clasaţi. „La această competiţie a participat şi elevul Sebastian Pavel, care după 7 runde a acumulat 4 puncte la categoria băieţi, 18 ani”, se arată în document.

Mihai Edward Pădurariu se află sub îndrumarea prof. antrenor Marian Culapov din cadrul Palatului Copiilor Suceava.