Doi suceveni au ajuns pe mana medicilor de la UPU, dupa o bataie primita in Zaharesti


Intră acum și în grupul de

Doi locuitori din municipiul reşedinţă de judeţ au ajuns pe mâna doctorilor din cadrul UPU al principalei unităţi medicale sucevene după ce au avut chef să consume câteva pahare la un bar din localitatea Zahareşti, comuna Stroieşti.

Totul s-a întâmplat aproape de miezul nopţii de sâmbătă spre duminică după ce cei doi bărbaţi, unul de 28 şi celălalt de 35 de ani au dat pe gât mai multe pahare cu băutură şi în timp ce se aflau la un bar, au avut o dispută verbală cu socrul administratorului localului, un bărbat de 65 de ani din comuna Stroieşti.

“La ieşirea din local, acesta l-a lovit pe unul dintre suceveni cu pumnul în zona feţei, după care asupra celor doi locuitori din municipiul reşedinţă de judeţ au tăbărât mai multe persoane aflate în faţa magazinului, lovindu-i cu pumnii şi picioarele”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

În urma loviturilor primite cei doi s-au prezentat direct la secţia de urgenţe a Spitalului “Sf. Ioan cel Nou” Suceava pentru îngrijiri medicale iar unul dintre ei a rămas şi internat.

“Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Suceava faţă de bărbatul de 65 de ani şi autori necunoscuți, sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, urmând a se stabili încadrarea juridică după examinarea victimelor din punct de vedere medico legal”, a mai adăugat Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de