Tanar de 33 de ani din Valea Moldovei, batut cu pumnii si cu un leat de gard de doi romi din Mironu


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 33 de ani din localitatea Valea Moldovei, judeţul Suceava, a fost bătut cu sălbăticie de doi fraţi de etnie romă din localitatea Mironu, pentru că şi-a permis să intre pe teritoriul lor.

Potrivit datelor obţinute de la IPJ Suceava, incidentul a avut loc sâmbătă după-amiază în jurul orelor 15:00 după ce victima, care se deplasa cu autoturismul proprietate personală spre locuinţa sa, pe drumul comunal din satul Mironu, a oprit maşina în faţa unei locuinţe din zonă şi a coborât pentru a vorbi cu proprietarul acesteia. În acel moment, cei doi fraţi de 20 şi respectiv 22 de ani, au acostat-o pe victimă, iar după o scurtă discuție în contradictoriu, au început să o lovească cu sălbăticie. După ce agresorii s-au săturat de dat cu pumnii şi cu picioarele, au apelat şi la un leaţ de gard cu care l-au lovit pe tânăr unde au nimerit, în zona capului și pe suprafața corpului, provocându-i multiple leziuni.

Ca şi cum acest lucru nu ar fi fost de ajuns, cei doi fraţi au spart ulterior geamul portierei stânga față și parbrizul autoturismului, prejudiciul fiind de circa 1.000 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”loviri și alte violențe și distrugere”, urmând a se dispune procedural.


Intră acum și în grupul de