Peste 200 de unitati scolare sucevene au fost licentiate in vederea utilizarii mijloacelor IT (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un număr de 207 unităţi şcolare cu laboratoare SEI din judeţ şi Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Suceava au fost licenţiate, începând cu luna aprilie a acestui an, fiind dotate cu seturi de DVD-uri specifice în cadrul proiectului “Achiziţia de laboratoare informatizate pentru unităţile şcolare din învatamantul preuniversitar în vederea asigurării accesului egal al elevilor la mijloace IT”, a informat inspectorul şcolar general Cristian Cuciurean, în cadrul unei conferinţe de presă.

Potrivit acestuia, licențele software au fost predate de către Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţi Informaţionale Ministerului Educaţiei, respectiv Inspectoratului Şcolar Suceava. Astfel, aceste unităţi vor beneficia de dreptul de utilizare a ultimelor versiuni pentru produsele software Microsoft.

“Toate unităţile şcolare au primit la momentul acesta licenţele. Este vorba doar de licenţe în laboratoare, nu şi pe calculatoarele utilizate în afara laboratoarele de informatică”, a subliniat Adrian Cuciurean.


Intră acum și în grupul de