USV a dat startul concursului de proza SF adresat liceenilor. Detalii aici


Intră acum și în grupul de

Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava a dat startul concursului de proză SF, se arată pe site-ul instituţiei de învăţământ superior.

Potrivit sursei citate, competiția este adresată tuturor elevilor de liceu, interesați de literatura de anticipație, cu înclinații spre acest gen. Participanții trebuie să elaboreze o lucrare de maxim patru pagini cu tema „Viitorul pierdut”, „România în context post-apocaliptic”, „De la societatea supra-tehnologizată, înapoi la natură”. Creațiile câștigătoare vor fi publicate, iar autorii vor obține o diplomă, produse și cărți.

”Lucrarea fiecărui elev trebuie să poarte avizul cadrului didactic coordonator care va primi cu această ocazie o adeverinţă de participare”, menţionează organizatorii concursului.

Reamintim că termenul limită pentru trimiterea lucrărilor a fost data de 15 aprilie 2012, urmând ca în data de 30 aprilie să aibă loc anunţarea finaliştilor, iar în data de 15 mai, să aibă loc festivitatea de premiere.

Competiţia va avea loc cu implicarea Facultăţii de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării din cadrul USV, în colaborare cu Centrul de Educaţie Nonformală „Civitas Solis”, Societatea Ştiinţifică „CYGNUS” şi Palatul Copiilor din Suceava.


Intră acum și în grupul de