Elevii Colegiulului „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului s-au intors cu premii de la Concursul National de limba engleza QUEST, desfasurat la Baia Mare


Intră acum și în grupul de

La începutul lunii aprilie, opt elevi de la Colegiul „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului au participat la cea de-a a III-a ediţie a Concursului Naţional de limba engleză QUEST, organizat la Baia Mare de Colegiul Tehnic ”George Bariţiu”, informează într-un comunicat de presă Brînduşa Luminiţa Cîmpan şi Diana Oana Sabău Lupaşc, profesoare în cadrul colegiului humorean.

„Ca de fiecare dată, elevii s-au întors cu premii. Este vorba despre eleva Iulia Ioana Dranca din clasa a XI-a F, care a obţinut Premiul I, eleva Evelina Ioana Croitoru din clasa a XI-a F, care a obţinut Premiul III şi elevul Sergiu Alexandru Negrea din clasa a XI-a C, care s-a întors cu Premiul III. Grupul a fost însoţit de prof. Diana Oana Sabău Lupaşc”, se arată în document.

„Organizatorii au fost la înălţime şi de această dată, deşi numărul participanţilor nu a fost la fel de mare ca în anii anteriori. Cazarea a fost asigurată la internatul unui colegiu din Baia Mare, iar subiectele au fost elaborate pe baza propunerilor trimise din ţară. Preţul transportului cu trenul şi al cazării celor care au participat a fost suportat de Asociaţia Părinţilor de la Colegiul << Alexandru cel Bun >> din Gura Humorului, ASPA GH, iar taxa de participare au plătit-o elevii”, precizează cadrele didactice în comunicatul de presă.


Intră acum și în grupul de