Premiul I pentru elevii humoreni, la Festivalul National „Teatru sub Castani” de la Iasi


Intră acum și în grupul de

Trupa de teatru AS WE ARE a Colegiului „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului a obţinut premiul I la secţiunea „Liceu” în cadrul celei de-a III-a ediţii a Festivalului Naţional „Teatru sub Castani” care s-a desfăşurat în perioada 19-22 aprilie 2012, la Iaşi, informează într-un comunicat de presă, Brînduşa Luminiţa Cîmpan şi Diana Oana Sabău Lupaşc, profesoare în cadrul colegiului humorean.

Potrivit acestora, trupa de teatru AS WE ARE a Colegiului “Alexandru cel Bun” din Gura Humorului a participat în cadrul festivalului cu piesa „Endgame”, după Samuel Beckett. „Trupa este coordonată şi a fost însoţită de profesor Diana Oana Sabău Lupaşc. Acest premiu se înscrie în seria unor alte premii obţinute ca recunoaştere a efortului şi a pasiunii de a juca pe scenă demonstrate de elevilor humoreni”, se arată în document.

„Cea de-a III-a ediţie a Festivalului Naţional << Teatru sub Castani >> a adus în concurs 15 trupe de teatru din Iaşi şi din ţară. Cele patru zile ale festivalului au reprezentat o adevarată provocare pentru participanţi, programul fiind destul de încărcat, dar plin de surprize. Printre activităţi s-a numărat parada costumelor şi maratonul concurs << Hai-Hui >> , unde participanţii împărţiţi pe echipe trebuiau să descopere oraşul Iaşi şi să răspundă apoi la întrebări în legătură cu cele vizitate. Un moment special pentru elevii participanţi şi pentru coordonatorii acestora l-a reprezentat prezentarea pieselor de teatru la sala << Uzina cu teatru >> a Teatrului Naţional << Vasile Alecsandri >> din Iaşi”, precizează cadrele didactice în document.


Intră acum și în grupul de