50 de locuri aprobate pentru concursul de admitere, sesiunea din 2012, la Scoala Militara de Subofiteri de Jandarmi Falticeni


Intră acum și în grupul de

Sesiunea din 2012 îi aşteaptă pe viitorii elevi ai Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni cu un număr de 50 de locuri disponibile, informează într-un comunicat de presă, cpt. Irina Airinei, purtător de cuvânt în cadrul instituţiei fălticenene.

„În conformitate cu Hotărârea de Guvern nr. 549/23.04.2012 privind aprobarea cifrelor de şcolarizare pentru învăţământul preuniversitar şi superior de stat în anul şcolar/universitar 2012-2013 şi Dispoziţia directorului general al Direcţiei Generale Management Resurse Umane nr. II/478 din 31 mai 2012 privind organizarea şi desfăşurarea recrutării candidaţilor pentru concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ pentru formarea iniţială a personalului M.A.I., Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni i-a fost aprobat un număr de 50 de locuri (45 bărbaţi şi 5 femei) pentru sesiunea de admitere 2012”, arată Airinei în document.

Potrivit acesteia, dosarele candidaţilor vor fi constituite la nivelul unităţilor cu atribuţii de recrutare (inspectorate de jandarmi judeţene, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti etc), cererea de înscriere putând fi depusă până în data de 10 august 2012. „Candidaţii vor parcurge două probe eliminatorii la nivelul unităţilor teritoriale: examinarea medicală şi evaluarea psihologică. Până în data de 31 august, dosarele finalizate ale candidaţilor care şi-au exprimat opţiunea de a participa la concursul de admitere al Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni vor fi trimise unităţii noastre.

În acest an, admiterea se va desfăşura în perioada 8 – 18 septembrie 2012, la sediul şcolii, termenele concrete urmând a fi stabilite prin calendarul concursului de admitere pentru fiecare etapă: probele eliminatorii (contravizita medicală, verificarea aptitudinilor fizice: alergare de viteză 50 m, aruncarea mingii medicinale de pe loc, alergare de rezistenţă 1.000 m) şi proba de verificare a cunoştinţelor (test grilă de 90 întrebări, 60 la limba română şi 30 la limba engleză sau franceză)”, se precizează în comunicatul de presă.

Informaţii privind condiţiile de înscriere şi detalii referitoare la etapele concursului de admitere sunt disponibile pe site-ul şcolii, www.jandarmeriafalticeni.ro.


Intră acum și în grupul de