Bolnavii de meningita nu mai au loc in Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean Suceava. Afla aici unde vor fi internate noile cazuri


Intră acum și în grupul de

Întrucât numărul sucevenilor diagnosticaţi cu meningită acută virală creşte de la o zi la alta, specialiştii DSP Suceava au solicitat Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava eliberarea şi pregătirea Secţiei Dermato-Venerologie în vederea internării noilor cazuri.

Potrivit reprezentanţilor DSP Suceava, măsura se datorează numărului mare de îmbolnăviri şi gradului mare de aglomerare a Secţiei de Boli Infecţioase. Această măsură este luată conform planului pentru situaţii de urgenţă în context epidemiologic deosebit.

În ultimile 24 de ore, în secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă “Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, s-au internat încă opt pacienţi cu diagnosticul de meningită acută virală.

Reprezentanţii DSP Suceava mai informează că în prezent, la principala unitate spitalicească din judeţ, figurează internaţi 52 de pacienţi, 47 dintre aceştia fiind externaţi. Printre cele opt cazuri noi se află şi o fată de 17 ani, din Paşcani, venită la Suceava, în vacanţă la bunici.

Din data de 31 mai 2012, în judeţul Suceava au fost diagnoscticate 99 de cazuri de îmbolnăvire cu meningită acută virală.


Intră acum și în grupul de