Barbat de 69 de ani din Zamostea, gasit in coma pe marginea drumului de ginerele sau


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 69 de ani din localitatea Zamostea, judeţul Suceava, a ajuns în comă, marţi seară, la principala unitate medicală din judeţ, fiind internat în Secţia de Terapie Intensivă.

Cadrele medicale au anunţat organele de ordine care au început imediat verificările pentru a afla cum a ajuns omul în starea asta, iar primele cercetări, potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, au stabilit că în jurul orelor 16:30, bătrânul se întorcea cu atelajul hipo proprietate personală la domiciliul său, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Omul a fost găsit însă inconştient pe marginea drumului, pe partea opusă în direcția sa de mers, de către ginerele său, care a alertat Serviciul de Ambulanţă Siret.

Din declarațiile ginerelui, s-a stabilit că socrul său avea obiceiul ca atunci când era sub influența băuturilor alcoolice să bată calul și este posibil ca acesta să-l fi lovit cu copita în zona capului, dar cercetările sunt continuate de lucrătorii Secției nr.13 Poliție Rurală Siret, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au survenit leziunile.


Intră acum și în grupul de