Symmetrica si-a crescut exponential afacerile. Afla aici cu cat!


Intră acum și în grupul de

Cu cinci unitati de productie, dintre care doua inaugurate in ultimul an, Symmetrica a devenit principalul producator local de pavele si borduri, cu o acoperire geografica de 80%, comparativ cu 30% in prima parte a anului trecut, se arata intr/un comunicat de presa al companiei sucevene.

„Estimam ca putem livra in intrega tara, mentinand cea mai buna oferta, prin inaugurarea a inca 2 – 3 noi unitati de productie”, a declarat Sebastian Bobu, Director Executiv al Symmetrica, in acest comunicat.

El a subliniat ca extinderea Symmetrica prin construirea de noi fabrici ar putea avea loc in conditiile in care piata va continua sa creasca in ritmul de pana acum.

In acest moment, vanzarile companiei sunt realizate in proportie de 65% in zona Moldovei unde detine primele doua unitati de productie, la Veresti (Suceava) si Podu Iloaiei (Iasi), in timp ce Muntenia si Dobrogea absorb 25% din livrari, pondere determinata de inaugurarea fabricii din Bolintin Vale.

Potrivit Symmetrica, în acest moment, 70% din vânzările de pavele se îndreaptă către lucrări de reabilitare a acceselor pietonale şi a parcărilor publice. Astfel, reprezentantul companiei a subliniat că în ultima perioadă a observat un interes al autorităţilor locale de a găsi soluţii pentru a finanţa astfel de lucrări.

„Alegerea unei soluţii atât estetice, cât şi practice pentru repararea trotuarelor prin utilizarea de pavele a fost făcută mai ales acolo unde autorităţile s-au inspirat din ţările Vestice. Astfel, printre localităţile unde s-au realizat astfel de lucrări în ultima perioadă se numără: Iaşi, Bacău, Ploieşti, Sibiu, Suceava, Botoşani, Bistriţa, Piatra Neamţ, Tg. Neamţ, Vaslui, Mangalia etc.”, mai sustine in comunicatul de presa Sebastian Bobu.


Intră acum și în grupul de