Bradul de Craciun al municipiului Suceava s-a ”aprins” de Ziua Nationala a Romaniei (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Bradul de Crăciun al municipiului reşedinţă şi-a aprins luminile chiar de Ziua Naţională a României. Odată cu lăsarea serii aproape 1.500 de locuitori ai oraşului au ţinut să fie aproape de conducerea administraţiei publice locale sucevene pentru a participa la eveniment.

Este pentru al 9-lea an consecutiv când edilul şef al oraşului, Ion Lungu, participă la un asemenea eveniment. Acesta a fost montat pe esplanada din faţa Casei de Cultură din centrul municipiului de fiecare dată, excepţie făcând anul trecut când din cauza şantierului existent pentru construcţia parcărilor subterane „Brăduţul” a fost mutat în parcul de lângă Policlinica Mare.

Anul acesta, pe lângă bradul de crăciun locuitorii municipiului Suceava au parte şi de un Târg de Crăciun organizat în acelaşi loc unde doritorii pot gusta produse tradiţionale acestor sărbători şi pot achiziţiona tot felul de obiecte tematice.

În plus, anul acesta, pe lângă iluminajul public reînnoit şi îmbunăţit Primăria Suceava a ţinut să facă şi un alt cadou locuitorilor realizând o zonă pietonală de promenadă dovedită aproape neîncăpătoare sâmbătă seara.


Intră acum și în grupul de