Sondaj de opinie cu premii, pentru studentii suceveni


Intră acum și în grupul de

Institutul Trendence invită şi studenţii din Universitatea “Ştefan cel Mare” din Suceava, până în data de 15 februarie, să participe la sondajul de opinie intitulat Barometrul Absolvenţilor din Europa – 2013, se arată pe site-ul USV. Potrivit sursei citate, sondajul se desfăşoară online şi este uşor de completat.

Pentru a începe completarea chestionarului, trebuie accesat link-ul:   www.trendence-gradbarometer.eu. Întrebările aflate în chestionar urmăresc să afle cât sunt de mulţumiţi studenţii de studiile lor şi care le sunt aşteptările de la viitoarea lor carieră. Sondajul reuneşte opiniile studenţilor din diferite ţări europene şi explorează diferenţele şi similitudinile care există între ţările Uniunii Europene.

Sondaj online

După completarea chestionarului, studenţii îşi pot compara răspunsurile cu rezultatele altor studenţi din Europa. Mai mult decât atât, aceştia au şansa de a câştiga prin tragere la sorţi unul din următoarele premii: 5 x cupoane Amazon a 500 € fiecare sau 10 x cupoane Amazon a 200 € fiecare. “Acest sondaj este realizat în colaborare cu Institutul trendence GmbH din Berlin, Germania. Răspunsurile vor fi anonimizate şi datele vor fi protejate conform legislaţiei. Chestionarul poate fi completat online până în data de 15 februarie”, transmit reprezentanţii instituţiei de învăţămînt superior din Suceava.

 


Intră acum și în grupul de