Elevii inscrisi in cei doi ani de completare la CSEI Suceava isi vor termina studiile in 2013


Intră acum și în grupul de

Un număr de 24 de elevi, înscrişi în cei doi ani de completare (echivalentul ultimului an de liceu), la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă (CSEI) Suceava, vor absolvi studiile în luna iulie 2013, odată cu susţinerea examenului de certificare a competenţelor pentru nivelul 2.

Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Suceava

“Cei 24 de elevi cuprinşi în cadrul celor doi ani de completare sunt înscrişi la profilul construcţii, respectiv confecţioner textile. Aceştia vor desfăşura examenul de certificare a competenţelor pentru nivel 2, în luna iulie a acestui an. După obţinerea certificatului de calificare nivel 2, elevii fie îşi găsesc un loc de muncă, fie se înscriu la Somaj”, a explicat Florica Icuşcă, director adjunct pe învăţământul profesional şi tehnic, în cadrul CSEI Suceava.

Potrivit acesteia, cei mai mulţi dintre absolvenţi îşi găsesc un loc de muncă în construcţii, sau în calificarea confecţioner textile, de regulă în domeniile pentru care s-au pregătit. Se pare că elevii care au studiat fabricarea produselor din lemn îşi găsesc foarte greu un job  în acest domeniu.


Intră acum și în grupul de