Nici debransarile nu-i mai sperie pe rau-platnicii din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

calorifer-001

Nici măcar debranşările de la reţeaua centralizată de furnizare a agentului termic şi a apei calde nu îi sperie pe răi-platnicii din municipiul reşedinţă de judeţ. Campania de blindare a ţevilor la scările de bloc unde se înregistrează datorii foarte mari, demarată de Termica şi ACET SA pe parcursul zilei de joi, nu a avut din păcate răspunsul scontat.

În momentul în care s-au trezit cu cuţitul la os şi fără apă caldă, căldură, iar în unele situaţii şi fără apă rece, unii suceveni datornici la asociaţie au început să-şi achite debitele restante. Din păcate, potrivit afirmaţiilor viceprimarului oraşului, Ovidiu Doroftei, este vorba de „un număr foarte mic de oameni care s-au prezentat la plată şi implicit de sume mici. Cu toate acestea, acolo unde se observă dorinţa achitării debitelor restante şi se stabileşte un grafic concret de eşalonare la plată, se va lua în calcul posibilitatea rebranşării la reţelele de utilităţi”.

Termica şi ACET SA au trecut pe parcursul zilei de joi la debranşarea de la sistemul centralizat de furnizare a utilităţilor a scărilor care înregistrează datorii mari restante, fiind vizate în prima fază trei asociaţii de proprietari din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava.

Echipele de debranşare de la ambele societăţi, care au acţionat în paralel, au intervenit pe raza asociaţiilor 33, 38 şi 41 fiind vorba de nu mai puţin de 11 scări de bloc care însumează datorii de aproape 40 de miliarde de lei vechi.


Intră acum și în grupul de