Organizatia de Tineret a Partidei Romilor Suceava lanseaza Campania „Noi daruim… nu cerem!”


Intră acum și în grupul de

Organizaţia de Tineret a Partidei Romilor Pro Europa lansează vineri, 1 martie 2013, în intervalul orar 12.00 – 14.00, în fața esplanedei Casei de Cultură Suceava, Campania Noi dăruim … nu cerem! informează într-un comunicat de presă, Alina Iuliana Stan, consultant pentru problemele romilor.

Potrivit sursei citate, mesajul acestei campanii a plecat de la o constatare generală – majoriatea oamenilor asociază imaginea tinerilor romi cu persoane antisociale.

martisoare

„Misiunea nostră este de a combate prejudecăţile despre persoanele de etnie romă şi de a oferi opiniei publice exemple demne de urmat din rândul tinerilor romi ai judeţului Suceava. Mesajul final al acestei campanii este o invitaţie la o dublă dezlegare şi anume, îi dezleagă pe majoritari de prejudecăţi şi în acelaşi timp îi incurajează pe tinerii romi să îşi depăşească condiţia.

Am ales această dată de 1 Martie, sosirea primăverii, pentru că mărţişorul simbolizează renaşterea naturii, speranţă, iubire şi armonie. Urăm tuturor locuitorilor judeţului Suceava o primăvară frumoasă şi un călduros La multi ani!”, transmite Stan în documentul citat.


Intră acum și în grupul de