Municipalitatea suceveana a reusit distribuirea tuturor ajutoarelor alimentare europene (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Programul de distribuire a ajutoarelor alimentare europene în municipiul Suceava a fost încheiat, toate produsele fiind împărţite către beneficiari. Anunţul a fost făcut, miercuri, de primarul Sucevei Ion Lungu.

El a spus într-o conferinţă de presă că anul acesta, în municipiul reşedinţă de judeţ s-au înregistrat peste 5.800 de beneficiari, printre care s-au numărat pensionarii cu venituri lunare mai mici de 400 de lei, persoanele asistate social, persoane cu handicap, dar şi şomeri în plată.

Potrivit afirmaţiilor făcute de edilul-şef al municipiului reşedinţă de judeţ, anul acesta, lista ajutoarelor alimentare a fost îmbogăţită faţă de anii precedenţi, dar din păcate, tot anul acesta, două dintre produsele cele mai aşteptate, uleiul şi făina de grâu, nu au mai ajuns.

Totuşi, beneficiarii au primit câte 7 kg de orez, 800 de grame de paste făinoase, jumătate de kg de biscuiţi, 1 kg de fasole, două cutii de 800 de grame de mazăre, una de bulion, trei kilograme de zahăr şi 1,6 kg roşii în sos tomat.

Lungu a mai precizat că din numărul total al beneficiarilor de ajutoare de la UE, doar circa 4.900    s-au prezentat la sediul Primăriei Suceava din cartierul Burdujeni pentru a-şi ridica ajutoarele alimentare, cantităţile rămase fiind redistribuite unui număr de 270 de persoane.


Intră acum și în grupul de