Activitati de tip „safe nights” destinate tinerilor suceveni


Intră acum și în grupul de

Agenţia Naţională Antidrog, prin Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Suceava desfăşoară începând din data de 2 martie 2013 şi până în 30 mai 2013, activităţi tip „safe nights”, informează într-un comunicat de presă, inspectorul principal de poliţie Simona Sidoriuc, din cadrul C.R.P.E.C.A. Suceava.

SAFE NIGHTS

Potrivit sursei citate, aceste activităţi vizează conştientizarea tinerilor cu privire la efectele consumului de noi substanţe cu proprietăţi psihoactive („produse etnobotanice”) subsumate campaniei naţionale „Prea rebel să fii condus!”, care are ca scop prevenirea consumului de droguri, în general şi a consumului de substanţe noi cu proprietăţi psihoactive, în special, la nivelul populaţiei generale şi a populaţiei la risc, cu vârsta cuprinsă între 15 şi 24 ani, prin promovarea modalităţilor sănătoase de petrecere a timpului liber, ca alternativă la consumul de droguri şi îmbunătăţirea accesului la serviciile integrate oferite de sistemul public.

SAFE NIGHTS

„Aceste activităţi se desfăşoară în parteneriat cu Organizaţia << Salvaţi Copiii >> , filiala Suceava şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava şi presupun organizarea de standuri informative în spaţiile selectate, în care, pe parcursul programului serii sunt oferite materiale promoţionale ale campaniei: baloane, suport pahare inscripţionat, afişe, fly-ere, broşuri informative. Acţiunea din data de 2 martie 2013 s-a desfăşurat cu sprijinul conducerii << Padrino >> Suceava, iar cea din data de 23 martie 2013 s-a desfăşurat cu sprijinul conducerii de la << Talcioc Cultural >> ”, se arată în documentul citat.

SAFE NIGHTS

 


Intră acum și în grupul de