Oameni de afaceri de succes vin la Suceava pentru a dezvalui secretele succesului pe timpul crizei


Intră acum și în grupul de

Comunicat de presă

Personalități din mediul de afaceri regional și național, oameni de afaceri cu experiență care vor vorbi despre proiecte de succes, provocări depășite și despre cum poți dezvolta un business sănătos în România, vor fi prezenți la cel mai amplu eveniment de business din județul Suceava – Conferința AFACERI.RO, organizat vineri, 19 aprilie 2013, de Camera de Comerț și Industrie Suceava și Arhipelago Web Islands la sediul CCI SV.

Dezvoltarea unei afaceri în condiții de criză, oferirea de modele și soluții comunității de afaceri din Suceava, Botoșani și Neamț, sunt principalele teme de dezbatere ale evenimentului care se va desfășura la sediul Camerei de Comerț și Industrie Suceava.

Speakerii conferinţei AFACERI.ro sunt:

Alexandru Lăzescu – fondator al rețelei naţionale de cotidiane locale “Monitorul” (1991), fost Director Executiv al Societăţii Române de Televiziune, analist politic şi economic pentru BBC, TVR.

Bogdan Piţigoi – Preşedinte al Grupului Tester, cel mai important dealer auto din zona Moldovei.

Augustin Purnuş – Director General al Spider Management Technologies Romania, companie specializată în consultanţă şi training în managementul proiectelor şi furnizor al celei mai avansate soluţii informatice integrate de managementul proiectelor-Spider Project.

Ionuţ Ţaţa – a pus bazele Iceberg încă din 2003, si de atunci a coordonat proiecte de consultanţă şi training în management, strategie, finanţări, dezvoltare, energii regenerabile comunicare şi inovare.

Paul Savin – CEO Konsent, companie de consultanţă în managementul proiectelor, managementul contractelor şi achiziţii publice.

Marius Alexa – Fondator al reţelei de site-uri Arhipelago şi un reprezentant de marcă pentru mediul de afaceri din Iaşi. S-a remarcat prin implicarea activă în dezvoltarea mediului de afaceri local dar şi online, fiind fondatorul portalului Finanţate.ro.

Dan Dumitru Enache – Secretar de Stat pentru Ministerul IMM-urilor, Mediului de Afaceri şi Turism, a contribuit la coordonarea activităţii economice şi a relaţiilor economice bilaterale romano-americane, a promovat intens exporturile IMM-urilor româneşti pe piaţa SUA. A contribuit semnificativ la primirea României în NATO în 2002.

Cătălin Ioan Nechifor –  Preşedinte Consiliul Judetean Suceava. Înainte să se remarce în politică şi în administraţia publică, Cătălin Nechifor a activat în lumea afacerilor, mai exact în sectorul turistic.

Invitaţii vor participa atât la conferinţa din prima parte a evenimentului cât şi la workshop-urile din cea de-a doua parte a zilei.

Temele abordate în cadrul conferinţei vor fi:

-Politicile guvernamentale între parteneriatul cu IMM şi formarea antreprenorilor

-Cum să conduci un business în criză?

-Impactul tehnologiilor asupra marketigului modern

-Cum generezi finanţare pentru afacerea ta

-Cum să cuantificăm riscurile într-o afacere

 Temele abordate în cadrul celor 6 workshop-uri fac referire la:

-Principii de conducere a unei afaceri de succes

-Rolul brandingului în creşterea firmei

-Clustere pentru inovare și tehnologie

-Managementul de proiect în conditii de incertitudine

-Provocări şi solutii în implementarea proiectelor cu finanţare europeană în 2013

-De ce este nevoie de management de proiect în afaceri

Înscrierile se pot face până la data de 17 aprilie pe site-ul conferinței www.afaceri.ro și la sediul Camerei de Comerț și Industrie Suceava, str. Universității nr 15-17, persoana de contact este Carmen Fediuc, Manager de Proiect tel. 0230/521506 / 0747.496.010, e-mail [email protected].

 


Intră acum și în grupul de