Afaceristii suceveni au aflat secretele unei afaceri de succes (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Afaceriştii suceveni au avut posibilitatea pe parcursul zilei de vineri să participe la o conferinţă în care oameni de afaceri cu experiență şi-au împărtăşit secretele privind succesul lor într-o piaţă afectată de criza economică.

Întâlnirea, purtând denumirea de Conferinţa AFACERI.RO, a avut loc la Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, şi a fost moderată de personalități din mediul de afaceri regional și național. Discuţiile au vizat proiectele de succes, provocările depășite și despre cum poți dezvolta un business sănătos în România.

Pe lângă personalităţile din viaţa economică din ţara noastră invitate la Conferinţa organizată la Suceava, a participat şi ministrul secretar de stat, Dan Dumitru Enache.

« Această Conferinţă este doar un prim pas dintr-o serie mai lungă de evenimente de acest gen pe care Camera de Comerţ şi Industrie Suceava le va promova în perioada următoare, pentru a aduce chiar şi în această perioadă în faţă elementele pozitive şi motivante pentru mediul antreprenorial şi de afaceri local » ne-a declarat directorul general al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu.


Intră acum și în grupul de