Peste 20 de elevi suceveni au fost premiati la Concursul Interjudetean de Matematica „IN MEMORIAM…”


Intră acum și în grupul de

concurs matematicaUn număr de 24 de elevi suceveni au fost premiaţi în urma participării la cea de-a IX-a ediţie a Concursului Interjudeţean de Matematică “IN MEMORIAM…” care a avut loc sâmbătă, la Liceul Tehnologic “Mihai Eminescu” Dumbrăveni, informează într-un comunicat de presă, prof. Marinela Cristina Cimpoesu, inspector de specialitate – matematica.

Potrivit sursei citate, concursul a fost destinat elevilor din clasele IV-VIII, din mediul rural.

La concurs au participat 115 elevi din opt şcoli ale judeţelor Suceava şi Botoşani. În paralel cu concursul de matematică s-a desfăşurat Sesiunea de Comunicări Ştiinţifice pentru elevi. În cadrul sesiunii au fost prezentate opt lucrări pregătite de către elevi.

S-au obţinut următoarele premii: PREMIUL INegru Diana, elevă în clasa a IV-a, la Şc. Gimnazială „D.Păcurariu” Mihoveni, Silviu Galan, elev în clasa a V-a, la Liceul Tehnologic “Mihai Eminescu” Dumbrăveni, Matei Barbă, elev în clasa a V-a, la Şc. Gimnazială Bosanci, Bianca Costrun, elevă în clasa a VI-a, la Şc. Gimnazială „D.Păcurariu” Mihoveni, Marian Jijie, elev în clasa a VII-a, la Liceul Tehnologic “Mihai Eminescu” Dumbrăveni, Raluca Tanase, elevă în clasa a VII-a, la Şc. Gimnazială „D.Păcurariu” Mihoveni, Camelia Sandu, elevă în clasa a VIII-a, la Şc. Gimnazială Bosanci; PREMIUL al II-leaAndreea Andriciuc, elevă în clasa a IV-a, la Şc. Gimnazială „D.Păcurariu” Mihoveni, Teodor Bujorean, elevă în clasa a V-a, la Şc. Gimnazială Bosanci, Andreea Chiriac, elevă în clasa a VII-a, la Liceul Tehnologic “Mihai Eminescu” Dumbrăveni, Veronica Ieremie, elevă în clasa a VIII-a, la Şc. Gimnazială Bosanci. PREMIUL al III-leaAlexandru Mitrofan, elev în clasa a IV-a, la Şc. Gimnazială Bosanci, Samuel Dascălu, elev în clasa a V-a, la Liceul Tehnologic “Mihai Eminescu” Dumbrăveni, Crina Gemu, elevă în clasa a VI-a, la Liceul Tehnologic “Mihai Eminescu” Dumbrăveni, Diana Cîrlan, elevă în clasa a VII-a, la Şc. Gimnazială Bosanci; MENŢIUNIMiriam Mihăluţ, elevă în clasa a IV-a, la Liceul Tehnologic “Mihai Eminescu” Dumbrăveni, Cătălin Rotaru, elev în clasa a IV-a, la Liceul Tehnologic “Mihai Eminescu” Dumbrăveni, Cosmin Florea, elev în clasa a V-a la Şc. Gimnazială Plopeni, Gabriel Hriţcu şi Denis Câmpanu, elevi în clasa a VI-a, la Liceul Tehnologic “Mihai Eminescu” Dumbrăveni, Ştefan Guriţă, elev în clasa a VII-a, la Liceul Tehnologic “Mihai Eminescu” Dumbrăveni, Onofrei Adelina, elevă în clasa a VII-a, la Liceul Tehnologic “Mihai Eminescu” Dumbrăveni, Bianca Gorgan, elevă în clasa a VIII-a, la Şc. Gimnazială „D.Păcurariu” Mihoveni, Paul Adam, elev în clasa a VIII-a, la Liceul Tehnologic “Mihai Eminescu” Dumbrăveni.


Intră acum și în grupul de