Bacalaureatul si examenul de evaluare nationala, sub paza politistilor si jandarmilor


Intră acum și în grupul de

În vederea organizării şi desfăşurării examenelor naţionale au fost iniţiate măsuri de asigurare a ordinii şi liniştii publice şi de prevenire a faptelor antisociale, a anunţat, vineri, prefectul de Suceavam Florin Sinescu.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a spus că s-a întâlnit cu şefii structurilor MAI din judeţ cu care a stabilit planurilor de măsuri pentru asigurarea unui proces de evaluare a elevilor lipsit de evenimente nedorite şi de asigurare a măsurilor specifice de ordine şi siguranţă publică.

BAC Colegiul Dimitrie Cantemir

Astfel, peste trei sute de poliţişti din cadrul IPJ Suceava din structurile de ordine publică, investigaţii criminale şi poliţişti rutieri vor acţiona pe perioada evaluării naţionale la cele 157 de centre de examinare şi 13 centre de evaluare pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice şi prevenirea unor evenimente nedorite, iar 70 de jandarmi vor acţiona zilnic, în zona instituţiilor de învăţământ, la centrele de examinare şi evaluare din judeţ.

 În perioada examenului de bacalaureat, peste 50 de poliţişti şi 30 de jandarmi vor asigura ordinea la cele 23 de centre de examen şi la cele şase centre de evaluare. “Este foarte important ca examenele din această perioadă să se desfăşoare fără incidente. Trebuie să asigurăm unui proces de evaluare a elevilor lipsit de evenimente nedorite prin luarea de măsuri specifice de ordine şi siguranţă publică”, a declarat prefectul Florin Sinescu.


Intră acum și în grupul de