Doi barbati din Dolhasca s-au batut cu furca si coasa si s-au ranit reciproc


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din Dolhasca este cercetat pentru tentativă de omor calificat după ce a lovit un alt bărbat din localitate cu o coasă, provocându-i o rană gravă ce a necesitat intervenţia chirugicală, el la rândul său fiind rănit după ce a fost lovit de celalalt bărbat cu o furcă.

IPJ Suceava a precizat că din verificările efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că între Petru B. 32 ani și Dumitru S. de 39 ani, din oraşul Dolhasca a avut loc un conflict spontan pe pășunea din fața locuinței celui din urmă. Conflictul a degenerat în acte de violență împrejurare în care, S.Dumitru l-a lovit cu coasa pe B.Petru provocându-i plaga tăiată la nivelul toracelui.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul I.P.J. Suceava, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, iar în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că pe o fâneață din cătunul ,,Vămeni’’ din orașul Dolhasca, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor neînțelegeri de moment, cei doi s-au lovit reciproc, provocându-și leziuni.

Petru B. a fost examinat din punct de vedere medico-legal, medicul legist concluzionând preliminar că ,,prezintă plagă tăiată penetrantă hemitorace stâng posterior cu leziune a pulmonului și hemotorax consecutiv operat chirurgical; leziunea a putut fi produsă prin lovire cu un corp tăietor (posibil coasă) și necesită 35-40 de zile de îngrijiri medicale dacă nu survin complicații – intervenția operatorie a fost necesară și obligatorie pentru salvarea  vieții victimei, care a fost pusă în primejdie”.

Dumitru S. a fost examinat medico-legal, medicul concluzionând preliminar că ,,prezintă două echimoze cu excoriații pe umărul și hemitoracele stâng anterior ce au putut fi produse prin lovire unică cu o furcă, pot necesita  5 – 6 zile de îngrijiri medicale și nu au fost de natură a pune în primejdie viața acestuia”.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava față de Dumitru S. pentru tentativă la infracțiunea de omor calificat.coasa1


Intră acum și în grupul de