Politistii au folosit spray lacrimogen pentru a calma o bataie in centrul municipiului Suceava


Intră acum și în grupul de

O patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliției municipiului Suceava  aflată în zona centrală a intervenit, duminică dimineaţa, pentru a calma un grup de tineri format din patru băieţi şi trei fete ce provoacau scandal lovindu-se reciproc.

Pentru aplanarea scandalului, au intervenit și alte patrule de poliție și jandarmi.

Echipele de ordine au stabilit că tinerii bătăuşi sunt V.Alin de 24 ani, din comuna Ipoteşti, C.Sorin de 26 ani, din comuna Cornu Luncii, B.Cezar, de 22 ani, P.Dumitru, de 23 ani şi surorile ultimului cu vârste de 18, 17 şi 15 ani,  ultimii cinci din Suceava, faţă de care s-a folosit spray-ul iritant lacrimogen din cauză că se manifestau agresiv verbal, deși li s-a solicitat să înceteze.

bataie_scandal

La faţa locului a fost solicitat şi un echipaj al ambulanţei,  V.Alin, C.Sorin şi P.Dumitru fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Suceava, unde după consultaţiile de specialitate s-a stabilit că prezintă traumatisme cranio-faciale  şi contuzii prin agresiune, fără să rămână internaţi.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în noaptea de sâmbătă spre duminică,  pe fondul consumului de alcool între P.Dumitru, surorile sale și B.Cezar pe de o parte și ceilalți doi tineri din Cornu Luncii şi Ipoteşti a izbucnit un conflict, ce a degenerat, aceștia lovindu-se reciproc.

Cercetările continuă faţă de toate persoanele implicate sub pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, iar faţă de  V.Alin, C.Sorin şi P.Dumitru şi pentru lovire sau alte violenţe.

 


Intră acum și în grupul de