Suceava risca sa ramana in bezna. Vicepresedintele CJ Ilie Nita trage semnalul de alarma


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele Consiliului Judetean Suceava, Ilie Nita (PNL) a făcut un apel căre Arhiepiscopia Armeană din Suceava în vederea avizării favorabile a lucrărilor de consolidare a 2 stâlpi de înaltă tensiune care alimenteza mai bien de jumătate din locuintele municipiului Suceava.

Niță a explicat că în zona stației de 110 kv de la ieșirea din Suceava spre Fălticeni au fost realizate o serie de lucrări la șoseaua de centură a municipiului reședință de județ care au afectat extrem de serios 2 stâlpi de înaltă tensiune.

ilie nita 1

 

Aceștia alimentează zona Rulmenți și zona complexului comercial Zimbru motiv pentru care o eventuală prăbușire a lor ar însemna ”o adevărată catastrofă pentru locuitorii din Suceava”.

 

”Stâlpii sunt pe teritoriul Arhiepiscopiei Armene, lucrările fiind realizate în zona Mănăstirii Hagigadar. Sperăm ca Biserica Armeană să înțeleagă urgența și să avizeze favorabil începerea lucrărilor de consolidare a stâlpilor, lucrări care nu sunt deloc simple”, a explicat vicepreședintele CJ, Ilie Niță.


Intră acum și în grupul de