Guvernul aloca 1,754 milioane de lei pentru disponibilizatii de la Termica SA Suceava


Intră acum și în grupul de

Guvernul a adoptat, miercuri, o Hotărâre privind aprobarea sumelor din bugetul asigurărilor pentru şomaj ce se vor aloca pentru plata venitului de completare pentru persoanele disponibilizate de la Societatea Comercială TERMICA SA Suceava

protest Termica

Prin Hotărârea adoptată de Guvern se aprobă alocarea sumei de 1.754 000 lei din bugetul asigurărilor pentru şomaj pe anul 2013 pentru plata venitului lunar de completare pentru persoanele disponibilizate de la S.C. TERMICA S.A. Suceava, în baza planului de disponibilizare aprobat potrivit legii.lungu 6

„Mulţumesc Guvernului României, mulţumesc premierului Victor Ponta care este un om de cuvânt”, a declarat primarul Ion Lungu.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Suceava, că va încerca să soluţioneze problema celor aproximativ 300 de disponibilizaţi de la Termica SA. El a menţionat că dacă se vor găsi soluţii, atunci vor fi asigurate fondurile pentru plata venitului lunar de completare.

Foştii salariaţi ai Termica SA Suceava au protestat în ultima perioadă solicitând adoptarea unei Hotărâri de Guvern prin care să se asigure fonduri necesare plăţii venitului lunar de completare.


Intră acum și în grupul de