Vezi cati suceveni trebuie sa dea inapoi ajutoarele de incalzire (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Noile reguli, din acest an, pentru primirea ajutorului de încălzire prevăd ca solicitanţii să depună acte în argumentarea cererii şi nu doar declaraţii pe propria răspundere. Declaraţia a fost făcută, miercuri, de primarul Sucevei Ion Lungu, potrivit căruia în urma verificărilor privind declaraţiile depuse în anii 2011 şi 2012, s-au descoperit o mie de cazuri în care declaraţiile nu erau conforme cu realitatea, iar aceştia urmează să returneze ajutorul primit.

Edilul-şef sucevean a arătat într-o conferinţă de presă că din cele o mie de persoane depistate cu declaraţii false, o parte au făcut plângeri prealabile şi vor să atace în instanţă deciziile de returnare a banilor primiţi.

Lungu a precizat că unii dintre aceştia nu şi-au declarat bunuri sau conturi bancare consistente. „Nu mai merge cu declaraţii pe proprie răspundere, ci vor trebui documente în spatele cererii”, a spus primarul.

El nu a putut preciza care este valoarea ajutoarelor de încălzire ce urmează să fie returnate de sucevenii care au beneficiat nelegal de aceste sume de bani.


Intră acum și în grupul de