Flutur: In cazul politizarii Camerelor Agricole, senatorul PSD Neculai Bereanu s-a autodenuntat


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a apreciat, miercuri, că senatorul PSD Neculai Bereanu, a confirmat  implicarea politicului în organizarea alegerilor pentru Camerele Agricole.

flutur

Flutur arată într-o declaraţie de presă că referirile senatorului Bereanu în privinţa alegerilor pentru Camerele Agricole reprezintă un autodenunţ al implicării politicului în desfăşurarea acestui proces şi în treburile unei organizaţii apolitice.

Liderul PDL consideră că autodenunţul constă în aceea că Bereanu a spus că a rugat mai mulţi fermieri să se înscrie în competiţie.

„Pentru moment nu doresc să fac alte declaraţii. Adevărul va ieşi la suprafaţă mult mai repede decât se aşteaptă unii, indiferent de voinţa USL”, a declarat Gheorghe Flutur.

Senatorul PSD de Suceava, Neculai Bereanu, a apreciat, miercuri, că senatorul PDL Gheorghe Flutur a dezinformat opinia publică atunci când a avertizat USL să nu politizeze alegerile la Camerele Agricole.

Bereanu a declarat că în zona de munte a judeţului Suceava candidaţii fac parte din Asociaţia Crescătorilor de Animale din comune cu primari PDL. “Încă odată se vede că senatorul Flutur dezinformează opinia publică prin acuze că ar fi politizate alegerile pentru Camerele Agricole”, a spus senatorul PSD.

El a subliniat că în zona de munte, în colegiul pe care el îl reprezintă în Parlament, candidaţi la Camera Agricolă sunt două persoane ce fac parte din Asociaţia Crescătorilor de Animale din comune unde primarii sunt PDL,  Vama şi Pojorâta. „Din Pojorâta, candidează domnul Dumitru Grigorean, care e preşedintele Asociaţiei Crescătorilor de Animale la nivel naţional, cred eu o persoană care va reprezenta cu demnitate zona şi va fi reprezentativă în acest colegiu judeţean. Are experienţă şi relaţii naţionale şi merită să facă parte din colegiu”, a spus Bereanu.Neculai Bereanu senator

El a adăugat că celălalt candidat, Ioan Mihalache, din Vama, e membru în Consiliul de conducere a Asociaţiei  Crescătorilor de Animale.

Bereanu a mai spus că el personal a rugat mai mulţi fermieri din zonă să se înscrie în competiţie şi să facă parte din Colegiu, dar numai cei doi au dat curs invitaţiei de a candida. „Ca senator pe zona de munte a judeţului, vreau să spun clar că Flutur dezinformează cras. Dezavuez această manieră de a face politică a senatorului Flutur. Noi vom ţine cont întotdeauna şi vom promova oameni competenţi şi cu experienţa profesională în acest domeniu foarte complicat şi mai ales pe zona de munte. Acum înţeleg de ce Flutur a pierdut alegerile, continuând politica de manipulare şi dezinformare”, a spus Bereanu.

Şi directorul executiv al Direcţiei pentru Agricultură Suceava, Vasile Schipor, care este şi preşedinte al Comitetului  Judeţean de Iniţiativă  constituit  în vederea organizării şi desfăşurării alegerilor pentru Camera Agricolă Judeţeană Suceava, a respins acuzele lui Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de