Nou modul de admitere la Universitatea Stefan cel Mare intre 23 si 26 septembrie


Intră acum și în grupul de

Un nou modul de admitere se va organiza la Universitatea “Ştefan cel Mare” Suceava, în perioada 23-26 septembrie, pentru locurile de licenţă şi masterat care vor rămâne disponibile după perioada de înmatriculare a candidaţilor declaraţi admişi.

Potrivit unui comunicat de presă al Universităţii “Ştefan cel Mare” Suceava, în perioada 5-12 septembrie, s-a desfăşurat sesiunea de înscriere pentru locurile de licenţă şi masterat disponibile, iar în perioada 16-20 septembrie va avea loc înmatricularea candidaţilor declaraţi admişi în această sesiune de admitere.

Consilieri_Admitere_USV_2013_v3

Universitatea suceveană a anunţat, pentru perioada 23-26 septembrie, un nou modul de admitere pentru locurile rămase libere după perioada de înmatriculare.

Oferta Universităţii “Ştefan cel Mare” Suceava pentru anul academic 2013 cuprinde 47 de programe de studii de licenţă şi 36 programe de studii universitare de master, corespunzătoare celor şase domenii de cunoaştere: ştiinţe inginereşti, ştiinţe naturale, ştiinţe economice şi administrative, ştiinţe umaniste, ştiinţe sociale şi sănătate.

Pentru sesiunea de admitere din septembrie 2013, Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava a propus absolvenţilor de liceu 125 locuri bugetate-din care 12 pentru etnicii români din Republica Moldova cu bacalaureat susţinut în România şi 5 pentru reprezentanţii etniei rromă şi 1232 locuri cu taxă la diverse programe de licenţă, din care 269 la învăţământ la distanţă.

Pentru programele de masterat, au fost propuse 190 de locuri bugetate şi 1150 de locuri cu taxă, la care s-au adaugat 35 de locuri pentru românii de pretutindeni. Menţionăm că nu toate programele de masterat au derulat sesiune de admitere în luna iulie.

Pentru studiile doctorale în regim fără taxă au fost 25 de locuri pentru candidaţi din România şi 10 pentru cei din afara ţării. De asemenea, la cele 14 domenii de doctorat au fost propuse şi 51 de locuri cu taxă.


Intră acum și în grupul de