NewsBucovina.ro sprijina campania „Daruind, vei dobandi!”


Intră acum și în grupul de

NewsBucovina.ro susţine campania “Dăruind, vei dobândi!”, care constă  in acţiuni de colectare si donaţii de carte, jocuri, jucării, materiale si rechizite şcolare, materiale necesare atelierelor de ergoterapie, in scopul facilitarii acesului la lectura, educaţie si recuperare pentru copii si adulţi cu nevoi speciale precum si persoane care provin din medii defavorizate aflate in evidentele Direcţiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Suceava.

daruieste

Campania se desfăşoară în perioada 23 septembrie-18 octombrie 2013 şi este organizată de ASOCIAŢIA KONTRAST-E SUCEAVA, ASOCIAŢIA MULTICARE SUCEAVA si ASOCIAŢIA S.A.V.E SUCEAVA, organizeaza in parteneriat cu COLEGIUL NATIONAL ŞTEFAN CEL MARE SUCEAVA, COLEGIUL NATIONAL PETRU RARES SUCEAVA si DIRECŢIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIA COPILULUI SUCEAVA.

„Aflată la prima ediţie, campania îşi propune cu sprijinul colectivitatilor locale, al şcolilor, persoanelor fizice si juridice, institutiilor, tuturor actorilor sociali sa se aplece asupra problematicii si nevoilor acestor categorii de persoane. Accesul la practicile si experienţele culturale pentru toti cetatenii, indiferent de naţionalitate, varsta, sex, rasa, religie etc. imbogateste identitatea culturala si conferă sentimentul de apartenenţa la grup, la o comunitate al fiecărui individ, susţinând astfel integrarea si incluziunea sociala. Va invitam sa va alaturati noua in incercarea de a aduce un plus de fericire, un sprijin moral si material acelora care au nevoie de cei care ii inconjoara”, este apelul de solidaritate transmis de organizatorii campaniei.

Toti cei interesati sunt invitati sa doneze la sediul DGASPC SUCEAVA din B-dul George Enescu , nr. 16, et. 2, serviciul Echipe mobile. Pentru mai multe informaţii ne puteti contacta la tel. 0745167910, e mail [email protected] si tel. 0731199700, e mail: [email protected] , e-mail: [email protected]. tel. 0723058321.


Intră acum și în grupul de