SUCT Suceava a serbat 60 de ani de la infiintare


Intră acum și în grupul de

Atmosferă de mare sărbătoare, miercuri seara, la Restaurantul Mozaic din complexul hotelier Sonnenhof din Suceava la care au participat câteva zeci de oameni de afaceri reprezentând ”spuma” din domeniul constructiilor din judetul Suceava, oficialități de prin rang, președintele CJ, Cătălin Nechifor, primarul Sucevei, Ioan Lungu si prefectul judetului, Florin Sinescu, primari de comune dar si un invitat special, președintele CJ Iași, suceveanul Cristian Adomniței, fost ministru al invățământului în guvernul Tăriceanu.

Toti au venit pentru a serba 60 de ani de la înființarea companiei SUCT SA din Suceava.

20131106_185524

 

 

Momentele dedicate discursurilor au trădat o mare doză de emoție pentru președintele Consiliului de Administrație al companiei, ing. Dumitru Popescu dar și pentru invitați.

 

”Din 1953, de la înființare, am parcurs un drum în care am învățat continuu. Am incercat mereu să combinăm experiența și priceperea cu simțul de a le îmbunătăți în permanență. și acesta e modul în care lucra astăzi-luând tot ce este mai bun din trecut și îmbinând cu ce știm și ce învățăm în fiecare zi. Cu fiecre piatră pe care o clădim ne punem amprenta în fortificarea bazelor societății oferind noi oportunități de a progresa. Nu ne-am limitat niciodata. Am depus efort și am căutat să evoluăm constantpentru a face posibilă misiunea noastră, cea de a contribui la dezvoltarea infrastructurii și la îmbunătățirea vieții oamenilor. 60 de ani pe care i-am împlinit sunt despre realizări, despre vise devenite realitate, despre oamenii SUCT care prin activitatea prestată zi de zi au ajutat prezentul și viitorul sa devină mai prosper, mai frumos, mai promițător”, a spus Dumitru Popescu.

20131106_184611

Compania are și cu ce se mândri, statisticile fiind de partea sa. Astfel, dacă în 2009 firma avea o cifră de afaceri de peste 22 milioane de lei cu un număr de angajați de 172 și un profit de 319.000 ei, s-a ajuns ca în 2012 numărul angajaților să crească la 196, cifra de afaceri la 35.572.000 lei iar profitul sa depășească 2,7 milioane lei.

Atât președintele CJ Suceava cât și cel al CJ Iași le-au urat managerilor companiei să aibă puterea să sărbătorească si centenarul firmei singurul care a fost cu adevărat la înălțimea momentului fiind primarul Sucevei care a oferit lui Popescu, pe lângă un buchet de flori și o diplomă de excelență din partea executivului local sucevean


Intră acum și în grupul de