Reprezentantii DGASPC au daruit dulciuri si alimente copiilor necajiti si batranilor defavorizati din Suceava


Intră acum și în grupul de

DGASPC SVReprezentanti din cadrul DGASPC Suceava sprijiniti de unul din cei mai darnici  sponsori ai lui Mos Craciun, Fundatia HHC Romania-Hope and Homes for Children, au initiat in dimineata zilei de vineri, 20 decembrie 2013, actiunea stradala intitulata „Ajutam si bucuram!” in municipiul Suceava, informeaza intr-un comunicat de presa, reprezentantii institutiei sucevene.

Potrivit sursei citate, in acest sens, angajatii DGASPC din cadrul Serviciului Asistenta Maternala, care au fost initiatorii acestei actiuni, au primit fonduri de la HHC, dar si donatii de la persoane fizice care au dorit sa isi pastreze anonimatul si au facut 30 de pachete pentru copii continand: dulciuri, fructe, conserve, alimente-mezeluri, branza topita, si 12 pachete pentru adulti continand: ulei, zahar, faina, orez, alimente-mezeluri, branza topita si cozonac.

„Asistentii sociali din cadrul serviciului AMP au iesit in strada, oferind copiilor strazii pachetele lui Mos Craciun, insa deoarece au gasit prea putini copii in strada, din cauza gerului, s-au deplasat la casele acestora, in zonele Itcani, Burdujeni si Obcini, oferindu-le copiilor un mic dar, care le-a adus bucurie in suflet si un zambet pe fata. De asemenea, asistentii sociali au vizitat la domiciliu si batrani imobilizati la pat carora le-au oferit  multa caldura sufleteasca si un pachet de la Mos Craciun. Apreciem gestul sponsorilor si al colegilor nostri facut in numele lui Mos Craciun si va dorim tuturor: CRACIUN FERICIT!”, transmit initiatorii actiunii.


Intră acum și în grupul de