Opt medalii obținute de înotătoarea suceveancă Delia Elena Ostafi la un concurs internațional din Dortmund-Germania


Intră acum și în grupul de

Înotătoarea suceveancă Delia Elena Ostafi a obținut opt medalii în opt probe în care a participat la un concurs intenațional de înot organizat în Dortmund-Germania.

Astfel,  Delia Elena Ostafi, sportivă înotătoare a Clubului Sportiv Şcolar Suceava a participat în zilele de 4 și 5 martie la concursul internaţional de înot „Race Days Internaţional Swimfestival Dortmund – Germania”, unde au luat startul aproximativ 700 de sportivi din Germania, Olanda, România, Luxemburg, Rusia, Liechtenstein, Suedia.

Ea a luat startul în 8 probe, obţinând tot atâtea medalii.

Astfel, sportiva din Suceava a câștigat două medalii de aur la 50 m Spate şi 100 m Liber, cinci medalii de argint la 50 m Liber; 50 m Fluture; 400 m Liber; 200 m Mixt; 200 m Liber și o medalie de bronz la 50 m Brass.

Delia Ostafi s-a calificat şi în trei finale la categoria 2004 şi mai mici, unde a ocupat locul 6 la 50 m Spate, și locul 7 la 50 m Liber și 50 m Fluture – locul 7.

La finalul competiţiei a fost desemnată cea mai bună sportivă la categoria de vârstă 11 ani fete, câştigând “Mini-Cupa” oferită de organizatori pentru copii născuţi 2004-2008.

Delia Elena Osatfi este pregătită de antrenorii Cezar Moscaliuc, Luis Lăcătuş şi Andrei Pincicanu.

 


Intră acum și în grupul de