Sportivul dornean Andrei Dorin Rusu, campion național la seniori și tineret la proba de 1.500 de metri


Intră acum și în grupul de

Sportivul dornean Andrei Dorin Rusu a obținut, sâmbătă, titlul de campion național la seniori, dar și la tineret, la proba de 1.500 de metri în cadrul Campionatelor Naționale indoor care se desfășoară  la București.

Antrenorul sportivului, Cristian Prâsneac, a declarat că sâmbătă, 3 februarie, și duminică 4 februarie, au loc n cadrul CNSB „Lia Manoliu” din Capitală, Campionatele Naționale indoor –etapa finală, rezervate seniorilor și tineretului, cea mai importantă competiție naţională a sezonului.

Potrivit acestuia, întrecerea, care are o lungă istorie în spate, se află la a 48-a ediție (masculin și feminin), iar în cazul categoriei tineret, la a 35-a ediție, atât în cazul băieților, cât și al fetelor.

La acesta competitie a luat startul si sportivul dornean Andrei Dorin Rusu legitimat la CSM Dorna Vatra-Dornei club structurat de Primaria Municipiului și Consiliul Local Vatra-Dornei în proba de 1500 metri.

Sportivul dornean s-a impus la categoria Seniori, dar și la Tineret cu timpul de 3 minute 48 de secunde și 86 de sutimi.

„Sunt încântat de acest rezultat care a fost și criteriu de calificare pentru Campionatul Balcanic de Seniori care are loc pe 17 februarie la Istanbul –Turcia. Andrei a condus cursa cap-coadă, fără emoții și la finalul cursei am reușit două Titluri de Campion Național la Seniori și Tineret. Aș vrea să mulțumesc și sponsorilor care îl sprijină pe Andrei Dorin de a face marea performanță,  AquaCarpatica,West Oximoron Vatra-Dornei, Coloana Center Vatra-Dornei,Vila Iulia Vatra-Dornei, Casa Bucovineana Vatra Dornei”, a spus Prâsneac.


Intră acum și în grupul de