Un bărbat de 58 de ani a murit într-un incendiu care a cuprins o bucătărie de vară din Dorna Arini
Un bărbat de 58 de ani a murit, sâmbătă, într-un incendiu care a cuprins o bucătărie de vară din Dorna Arini, iar cauzele incendiului sunt în curs de stabilire.

Potrivi ISU Suceava, pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Dorna Arini, iar la sosirea echipajelor, o bucătărie de vară ardea generalizat și exista pericolul de propagare a flăcărilor la casa de locuit și la o construcție anexă.

După localizarea incendiului, în interiorul bucătăriei de vară a fost găsit trupul neînsuflețit al proprietarului, un bărbat în vârstă de 58 de ani.

Bucătăria de vară și bunurile din interior (mobilier, bunuri casnice, documente personale și altele) au ars pe o suprafață de aproximativ 35 de metri pătrați.

Cauza probabilă a fost un foc deschis în spații închise, iar împrejurările în care s-a produs aprinderea sunt în curs de stabilire.

Incendiul a fost lichidat după o intervenție de aproape patru ore, iar pompierii au salvat casa de locuit și adăpostul de animale, cu bunurile aferente.

loading...