Sportivul dornean Andrei Rusu Dorin a mai câștigat două titluri de campion național la proba de 3000 de metri


Intră acum și în grupul de

Sportivul dornean Andrei Rusu Dorin a câștigat, duminică, două tiluri de campion național la seniori și tineret la proba de 3000 de metri după ce sâmbătă a câștigat cele două titluri de campion național la proba de 1.500 de metri.

Astfel, în a doua zi de desfășurare a Campionatul Național de Seniori și Tineret indoor desfășurat la București, sportivul dornean Andrei Dorin Rusu a reusit să mai cucerească două titluri de Campion Național la Seniori și Tineret în proba de 3000 metri cu timpul de 8 minute 07 secunde și 96 sutimi Pe podiumul seniorilor a urcat pe prima treaptă Dorin Andrei Rusu legitimat la CSM Dorna Vatra Dornei, urmat de Adrian Garcea de la CS Pandurii Tg. Jiu și Cătălin Atănăsoaie de la CSU Reșița.

Antrenorul dornean profesor Cristian Prâsneac a declarat că este încântat de acest rezultat care a fost și criteriu de calificare pentru Campionatul Balcanic de Seniori care are loc pe 17 februarie la Istanbul –Turcia

El a precizat că Andrei a condus cursa prima mie de metri după care a stat la pândă și în ultimi 500 de metri a ieșit și condus fără emoții.

„La finalul cursei am reușit două titluri de Campion Național la Seniori și Tineret”, a spus Prâsneac ce a mulțumit și sponsorilor care îl sprijină pe Andrei Dorin Rusu.


Intră acum și în grupul de