Acasă Sport CFR Cluj a învins pe Partizan!

CFR Cluj a învins pe Partizan!


Intră acum și în grupul de

În toamna anului trecut, pe când pregătea Timișoara, Dusan Uhrin jr a fost eliminat din UEFA de Partizan Belgrad. Ieri, aflat pe banca CFR-ului, cehul s-a revanșat.

Campioana a învins-o cu 1-0 pe Partizan la finalul unui joc echilibrat, meci în care Traore, atacant care are numai 19 ani, a reuşit un gol spectaculos din foarfecă, iar Ciprian Deac şi Peralta au fost cei mai buni oameni ai clujenilor în prima repriză. Partida a fost una destul de spectaculoasă, chiar dacă nu s-au marcat multe goluri, ambele echipe ratând rând pe rând mai multe ocazii de a înscrie. Echilibrul s-a pierdut în minutul 77, când Traore, cu o execuţie de mare clasă, a marcat din foarfecă unicul gol al meciului, după o recentrare în careu a lui Ruiz. Golul a fost primul pentru ivorian la echipa mare, el impresionând până acum la CFR II, în Liga a III-a.



La finalul jocului, preşedintele Iuliu Mureşan s-a declarat încântat de victoria formației sale. „Am întâlnit o echipă puternică, iar victoria este cu atât mai importantă. Am avut emoţii. A fost cea mai grea zi de pregătire, dar mă bucur că a ieşit totul bine“, a spus după meci Mureşan la gsp tv.

CFR: Stăncioiu (46, Nuno Claro) – Viera, Cadu, Flores (58, Sousa), Panin (46, M. Jose) – E. Kone (46, Culio), G. Mureşan (46, Dani), Peralta (58, Prette), Deac (58, Pereira) – Veljovic (67, Traore), Y. Kone (46, Ruiz).


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version