Chelsea şi Manchester City pregătesc transferul verii: Robinho, la schimb cu Didier Drogba!


Intră acum și în grupul de

Visul lui Abramovici de a-l achiziţiona pe Robinho s-ar putea realiza mai repede decât s-ar fi aşteptat oricine. După ce l-a ratat în vară pe superstarul brazilian, Chelsea ar putea să-l achiziţioneze la finalul acestui sezon, la schimb cu Drogba, anunţă News of the World.

Jurnaliştii britanici au speculat pe seama acestui posibil schimb şi chiar susţine că oficialii celor două cluburi s-ar fi înţeles deja.
Transferat la începutul sezonului de City de la Real Madrid, atacantul de bandă a făcut furori atât pe teren cât şi în afara lui. A reuşit să înscrie 11 goluri în 17 partide şi este idolatrizat de fanii de pe “City of Mancester Stadium”. Totuşi, viaţa sa extrasportivă i-a determinat pe oficialii clubului să se gândească serios la o posibilă despărţire. În urmă cu o săptămână şi câteva zile Robinho a fost amendat cu peste 200.000 de euro din cauza faptului că a părăsit fără aprobare cantonamentul. Ca şi cum amenda nu ar fi fost de ajuns, fotbalistul carioca a primit şi o gravă lovitură de imagine, fiind acuzat de viol.

S-a vorbit chiar de o posibilă despărţire de atacant din această iarnă, dar Mark Hughes, tehnicianul formaţiei, a negat această posibilitate.

De cealaltă parte, Drogba, unul dintre jucătorii cei mai vânaţi de patronii lui City în vara lui 2008, are şi el probleme la Chelsea. Ivorianul nu se află în relaţii tocmai bune cu Scolari, care îl preferă deseori pe Anelka în avanposturi, deşi fotbalistul african şi-a revenit complet după accidentare. Londonezii ar agrea un schimb şi datorită vârstei pe care o are brazilianul, dar se gândesc la această mutare şi ca la o lovitură de imagine, care să umfle conturile grupării de pe Stamford Bridge.


Intră acum și în grupul de