Sportivul dornean Andrei Dorin Rusu, la Viena, la 89 de sutimi de baremul de calificare pentru proba de 1500 m la Campionatul European Indoor de la Glasgow. Prâsneac: Urmează cinci curse grele unde cred că va reuși baremul


Intră acum și în grupul de

Sportivul dornean Andrei Dorin Rusu a fost aproape, sâmbătă, la Viena, să atingă baremul de calificare pentru proba de 1500 de metri la Campionatul European Indoor de la Glasgow.

Potrivit antenorului Cristian Prâsneac, în acest week-end, sportivii de la CSM Dorna Vatra-Dornei au participat la mai multe competiții.

Astfel, sâmbătă 26, la competiția INDOOR TRACK & FIELD VIENNA a luat startul și sportivul dornean Dorin Andrei Rusu în proba de 1500 m. El a sosit al patrulea cu timpul de 3 minute 45 de secunde și 89 de sutimi în condițiile în care baremul pentru calificarea la Campionatul European Indoor Glasgow în proba de 1500 m este de 3,45,00.

A doua zi sportivul dornean a luat startul la Elan Indoor Meeting Bratislava unde, la finalul cursei de 3000 m, a sosit pe locul al doilea cu

timpul de 8 minute 19 secunde și 89 de sutimi.

Un alt sportiv antrenat de Cristian Prâsneac, Cătălin Atănăsoaie, sportiv

legitimat la CSU Reșita și CSM Dorna Vatra-Dornei,  a participat duminică la Campionatul Național de Seniori și Tineret etapa 1, iar la finalul cursei de 3000 metri a cucerit medalia de aur.

Antrenorul Cristian Prâsneac a declarat că este foarte încântat de evoluția elevilor săi din acest weend.

„Sportivul meu Andrei Dorin Rusu a fost aproape de a realiza baremul pentru

Campionatul European Indoor Glasgow. Urmeaza 5 curse grele unde cred că sportivul dornean va reuși baremul”, a spus Prâsneac.

El a arătat că în 6-7 februarie se va desfășura Campionatul Național Indoor

Seniori și Tineret București, în 16 februarie Campionatul Balcanic Indoor de la Istanbul, în 17 februarie Cupa Istanbul și în 20 februarie Serbian Open Indoor Meeting 2019 de la Belgrad.(N.B.)


Intră acum și în grupul de