Confruntare amicală între Cetatea şi FC Botoşani (Fotbal, Liga a II-a)


Intră acum și în grupul de

Cetatea Suceava – FC Botoşani, sâmbătă, ora 11, Stadion „Tineretului” din Fălticeni

În această dimineaţă, fotbaliştii Cetăţii Suceava se vor întoarce din cantonamentul de la Poiana Negri iar de la ora 11, vor disputa un nou joc amical, contra rivalilor de la FC Botoşani. Întâlnirea dintre cele două formaţii va avea loc la Fălticeni pe Stadionul „Tineretului” din cartierul Maior Ioan.
Confruntarea dintre cele două grupări va fi astăzi una amicală însă în campionat, ambele echipe au suferit în turul campionatului, atât Cetatea cât şi FC Botoşani fiind în luptă directă pentru evitarea retrogradării.
În clasamentul Seriei I din Liga a II-a, la jumătatea campionatului, Cetatea are doar 8 puncte, cu şase mai puţin decât FC Botoşani.
Interesant este faptul că ambele echipe au conduceri tehnice noi începând din această iarnă, la Suceava antrenor principal fiind numit Ovidiu Murariu iar la Botoşani, ex-băcăuanul Cristi Popovici, acesta din urmă având calitatea de „consilier sportiv”.
Nici problemele financiare nu au ocolit cele două grupări, ambele având de suferit la capitolul achiziţii.
Ultimul joc oficial dintre cele două formaţii s-a consumat pe 29 niembrie 2008, în etapa a 17-a a campionatului, atunci când FC Botoşani s-a impus pe „Municipal” cu 2-0.


Intră acum și în grupul de