Raffael Şandor este ucigaşul lui Cozma!


Intră acum și în grupul de

Poliţia austriacă a anunţat ieri că a reţinut trei cetăţeni unguri, suspectaţi pentru participarea la incidentele în urma cărora Marian Cozma a fost ucis în Ungaria. Comisarul-şef Ioan Bentze a precizat că este vorba de Gyozo Nemeth şi Şandor Raffael şi de prietena unuia dintre ei. În noaptea de duminică spre luni, cei trei suspecţi au fost reţinuţi în timp ce încercau să ajungă cu o maşină în Italia. Ei au fost opriţi în apropierea localităţii Bad Blumau, aproape de graniţa cu Ungaria, staţiunea fiind aflată în apropiere de oraşul Graz, pe drumul dinspre localitatea Veszprem, unde a fost ucis Marian Cozma. La volan se afla o femeie de 37 de ani, care călătorea împreună cu prietenul său de 28 de ani Raffael Şandor (considerat suspectul principal pentru uciderea lui Cozma) şi cu un alt bărbat de 31 de ani, Gyozo Nemeth. După vizionarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, poliţia maghiară a descoperit că Raffael Şandor este cel care l-a înjunghiat pe Marian Cozma.

Cel de-al treilea suspect, Ivan Sztojka, este căutat în continuare, existând informaţii că acesta se află încă pe teritoriul Ungariei. Ataşatul pentru Afaceri Interne la Budapesta, Ioan Bentze, a spus că femeia arestată de poliţia austriacă nu face parte din grupul de suspecţi în acest caz.

Potrivit poliţiei ungare, cel de-al treilea suspect, Gyozo Nemeth, deşi nu este autor direct al crimei, făcea partea din grupul care a provocat incidentul în urma căruia şi-a pierdut viaţa Cozma. „Autopsia a avut loc luni după-amiază, dar rezultatele nu vor fi făcute publice decât după ce anchetatorii le vor analiza amănunţit. Nu ştim când se va întâmpla acest lucru”, a mai declarat Bentze.

„Nu e sigur că Marian Cozma a fost înjunghiat înăuntru. A fost o altercaţie violentă şi nu putem să ştim de unde şi al cui este sîngele din interior în acest moment. El a avut două înjunghieri. Două în spate în zona rinichiului şi una în faţă în zona toracelui”, a mai spus Ioan Bencze.


Intră acum și în grupul de