Arogantul Voica recunoaşte victoria Universităţii Suceava


Intră acum și în grupul de

La finalul meciului pierdut sâmbătă seară de echipa sa, scor 26-32, antrenorul dinamoviştilor a fost foarte reţinut în declaraţii însă a recunoscut superioritatea sucevenilor.
“Astăzi am făcut un meci slab şi am pierdut. Doresc să felicit echipa suceveană care a fost net superioară la toate capitolele. Pregătirea fizică precară s-a văzut la jucătorii mei. Rămâne să analizăm acest joc şi să vedem ce am greşit”, a declarat Eliodor Voica.
El a vorbit la Suceava şi despre problemele financiare cu care se confruntă clubul Dinamo, dar, chiar şi în aceste condiţii, tehnicianul bucureştenilor a spus că vrea să obţină rezultate cât mai bune. Antrenorul „câinilor” este de părere că plecarea lui Leonard Bibirig de la Dinamo la Suceava nu are nicio legătură cu contraperformanţa echipei din Capitală de a termina sezonul trecut pe locul 9.
„Şi Leonard Bibirig şi Vali Ghionea au fost jucători destul de apreciaţi şi care şi-au adus aportul la Dinamo. O echipă nu stă într-un singur jucător. Poate pentru Suceava, Bibirig este un zeu. Noi la Dinamo avem alte pretenţii, vrem să schimbăm ritmul şi formăm o echipă tânără care să se alinieze la handbalul modern. La Dinamo sunt cu totul şi cu totul alte pretenţii dar asta nu înseamnă că Bibirig nu ar mai fi făcut faţă la noi”, a explicat Voica, antrenorul care în acest sezon a suferit două înfrângeri în faţa Universităţii Suceava.


Intră acum și în grupul de