Victorie suceveană dedicată unui fost dinamovist!


Intră acum și în grupul de

Chiar dacă a recunoscut că şi-a dorit mult cele două puncte din meciul cu Dinamo, Petru Ghervan a îndemnat la calm după ce Universitatea Suceava a dispus într-o manieră categorică de gruparea bucureşteană.
„A fost un joc între două echipe cu obiective similare, ocuparea unui loc de cupă europeană. Dinamo era înaintea noastră înaintea acestui joc şi era normal să luptăm pentru obţinerea celor două puncte puse în joc pentru a ne păstra şansele. Nu trebuie să uităm circumstanţele în care s-a disputat acest joc deşi trebuie să trecem peste tot ce s-a întâmplat. Nu cred că trebuie să fim prea entuziaşti pentru această victorie deşi este un succes meritat şi important al nostru, obţinut în faţa unui adversar puternic din campionat”, a declarat Petru Ghervan.
Directorul tehnic al sucevenilor a ţinut să specifice faptul că victoria obţinută contra „câinilor” este dedicată fostului dinamovist, Marian Cozma. De asemenea, Ghervan a spus că echipa sa a ştiut să profite de starea de oboseală din lotul bucureştenilor, scuzabilă pentru evenimentele petrecute în ultima săptămână de decesul lui Cozma.
„Evident că dacă Dinamo ar fi câştigat astăzi, ar fi dedicat victoria celui care a fost Marian Cozma. Poate că el, de acolo de unde se află acum este mai supărat pentru că Dinamo a pierdut. Îmi permit ca în numele jucătorilor să spun că victoria şi punctele câştigate astăzi le dedicăm lui Marian Cozma. Dincolo de această stare pe care cu toţii am trăit-o în această săptămână şi de tristeţea provocată de dispariţia unui handbalist de valoare trebuie să înţelegem cauzele pentru care oaspeţii noştrii de astăzi au fost mai slabi fizic. În ultima săptămână ei au fost implicaţi mai mult în activităţi de comemorare a fostului lor coleg şi prieten”, a declarat Petru Ghervan.


Intră acum și în grupul de