CSMU LPS Suceava caută adversari pentru jocurile de pregătire (Volei masculin)


Intră acum și în grupul de

Componenta seriei est a Diviziei A2 de volei masculin CSMU LPS Suceava se pregăteşte pentru etapa a II-a a turneului play-off în care va întâlni, într-o serie de trei jocuri, echipa CSM Bucureşti. Din păcate, după ce a reuşit să joace un amical deosebit de util în compania formaţiei de Divizie A1, VCM LPS Piatra Neamţ, gruparea suceveană nu a mai reuşit să găsească niciun adversar pentru a-şi verifica potenţialul înainte de disputa cu echipa bucureşteană.

„Am mizat pe un amical cu Ştiinţa Bacău, însă se pare că în această săptămână nu avem şanse să jucăm niciun joc de pregătire echipele de Divizie A1 fiind angrenate în cupele europene. Sportivii noştri au însă ocazia să-şi verifice forţele în compania echipei „veteranilor” suceveni Florian Benedek, Dan Semenciuc, Dorel Mândru sau Vasile Moşuc, de la care cu siguranţă au ceva de învăţat.

În ceea ce priveşte echipa de bază cu care sperăm să facem faţă adversarilor noştri bucureşteni, ea este validă cu excepţia lui Andrei Giurcă, sportiv pentru care se fac eforturi pentru a fi recuperat pentru meciurile din play-off” a declarat antrenorul echipei CSMU LPS Suceava, Victor Pancu.


Intră acum și în grupul de