Cetatea înfruntă miercuri pe FC Botoşani, la Dorohoi (Fotbal, Liga a II-a)


Intră acum și în grupul de

FC Botoşani – Cetatea Suceava, miercuri, ora 11

Penultimul amical pe care Cetatea Suceava îl va juca înaintea începerii returului Ligii a II-a va avea loc miercuri, la Dorohoi, acolo unde fotbaliştii antrenaţi de Ovidiu Murariu îi vor înfrunta pe rivalii de la FC Botoşani. Partida va avea loc cu începere de la ora 11. Cele două formaţii s-au mai înfruntat într-un amical care a avut loc la Fălticeni, pe durata a două reprize a câte 60 de minute, atunci confruntarea încheindu-se la egalitate, scor 1-1.
Foarte probabil, Ovidiu Murariu va alinia în jocul de azi un „11” care să se apropie mult de cel pe care îl va trimite în teren şi cu prilejul meciului cu FCM Bacău din prima etapă a returului.

Pascal s-a întors la Rapid

În altă ordine de idei, Cetatea Suceava l-a pierdut pe portarul Cătălin Pascal de la Rapid CFR Suceava, care nu a mai fost lăsat de oficialii „feroviari” să vină pe Areni întrucât gruparea din Liga a III-a ar fi rămăs descoperită pe acest post. Decizia i-a aparţinut antrenorului Bogdan Tudoreanu care a considerat că echipa sa, chiar dacă nu are probleme în clasament, ar avea de suferit dacă nu ar avea între buturi un portar mai experimentat.

Ştiinţa Bacău se mută în Capitală

Pe de altă parte, oficialii din Areni au primit marţi seară o veste proastă. După ce negocierile pe care le-a purtat cu primarului Ploieştiului au eşuat, Mircea Crainiciuc, a reuşit să salveze Ştiinţa Bacău. Cu ajutorul unor potenţi oameni de afaceri, fostul conducător al Forestei a reuşit mutatea Ştiinţei în Capitală.
Conform gsp.ro, jucătorii, puşi pe liber acum o lună, au fost anunţaţi ieri dimineaţă să se prezinte la reunirea echipei la Bucureşti iar astăzi va fi anunţat şi noul antrenor al echipei, în persoana lui Adrian Matei. Ştiinţa îşi va păstra numele până la finalul sezonului şi va evolua pe stadionul Rocar din Capitală. Atfel, din Seria I a Ligii a II-a nu va mai retrograda o echipă ci două şi lupta pentru rămânerea în eşalonul secund se anunţă a fi extrem de dificilă, contracandidatele sucevenilor fiind FCM Bacău, Ştiinţa şi FC Botoşani. Iniţial conducătorii de la Ştiinţa anunţaseră că echipa se va desfiinţa!

Trei foşti botoşăneni sunt în vizorul Cetăţii!

Tot marţi, antrenorul Ovidiu Murariu a dezvăluit şi numele fotbaliştilor de la FC Vaslui susceptibili de un împrumut la Cetatea în zilele următoare. „Ştiu că s-a discutat despre atacantul Matei, mijlocaşul Ştefoi şi fundaşul Papp. Ar fi extraordinar pentru noi ca aceste transferuri să se realizeze”, a declarat tehnicianul sucevan. Interesant este că toţi aceşti 3 jucători sunt foşti componenţi ai grupării FC Botoşani, rivala de moarte a sucevenilor în liga secundă. În afara lor un alt fotbalist de la FC Vaslui care ar putea ajunge la Suceava este fostul component al Cetăţii, Dorin Andronic, ultimul cuvânt în privinţa cedării acestuia la Suceava urmând să-l aibă antrenorul „galben-verzilor”, Viorel Moldovan.


Intră acum și în grupul de