Universitarii vor juca şase meciuri în două săptămâni! (Handbal)


Intră acum și în grupul de

Pentru CS Universitatea urmează o perioadă de foc în care handbaliştii lui Petru Ghervan vor susţine 6 jocuri într-un interval de numai două săptămâni. Iată programul „studenţilor” în perioada 21 februarie-7 martie:

Sâmbătă, 21 februarie: Liberty Sao Bernardo – CS Universitatea (acasă)
Duminică, 22 februarie: CS Universitatea – Liberty Sao Bernardo (acasă)
Miercuri, 25 februarie: U Transilvania Cluj – CS Universitatea (deplasare)
Sâmbătă, 28 februarie: CS Universitatea – Ştiinţa Bacău (acasă)
Miercuri, 4 martie: HCM Constanţa – CS Universitatea (deplasare)
Sâmbătă, 7 martie: CS Universitatea – Pandurii Tg. Jiu (acasă)

În opinia directorului tehnic al Universităţii Suceava, Petru Ghervan, în perioada următoare, foarte important va fi ca lotul să nu aibă de suferit din cauza accidentărilor. „Ne aşteaptă jocuri foarte dificile pentru că vom evolua de două ori în Cupa Challenge după care vom avea meciuri cu trei echipe pretendente la o cupă europeană şi una care vrea neaparat să joace în Liga Campionilor. Va trebui să avem grijă cu recuperarea dar mă gândesc să nu ne afecteze transportul pentru că ne vom deplasa pe distanţe lungi la intervale scurte de timp. Va fi extrem de important să avem lotul valid după aceste 6 meciuri pentru că mai sunt destule etape de jucat”, a spus Petru Ghervan.

Îi studiază pe cei de la Sao Bernardo

Începând de luni, handbaliştii de la CSU Suceava au vizionat casete cu meciurile disputate de portughezii de la Sao Bernardo în Serbia, în compania formaţiei Mladost Cacak. După ce a urmărit partida câştigată de lusitani în turul precedent al Challenge Cup, Cristian Adomnicăi crede că jucătorii lui Liberty alcătuiesc o echipă destul de puternică. „Am urmarit caseta video cu meciul lor de la Mladost Cacak unde au câştigat. Sunt jucători rapizi, care atacă bine culoarele şi ştiu să mânuiască bine mingea. Sper să ne calificăm mai departe. Vom mai face câteva vizionări şi sperăm să reuşim să-i contracarăm”, a spus Adomnicăi.

Ştiut fiind faptul că diferenţa de fus orar dintre România şi Portugalia este de două ore, iar meciurile dintre CS Universitatea şi Sao Bernardo se vor juca sâmbătă şi duminică, de la ora 11 (9, ora Portugaliei), este posibil ca lusitanii să fie uşor incomodaţi de acest aspect, mai ales că în întrecerea internă ei îşi dispută jocurile după-amiaza. „Nu ştiu dacă va fi un avantaj pentru noi dar orice este posibil. În orice caz ei vor ajunge joi seară la Suceava şi cred că vor avea suficient timp la dispoziţie pentru a se acomoda cu ora de la noi. Nu este o diferenţă atât de mare”, a declarat directorul tehnic al universitarilor, Petru Ghervan.


Intră acum și în grupul de