Se joacă cu casa închisă! (Handbal Challenge Cup)


Intră acum și în grupul de

În opinia lui Petru Ghervan, lusitanii de la Sao Bernardo se aseamănă ca stil de joc şi ca echipă cu CS&HV Piteşti: „ Dacă ar fi să-i asemăn cu vreo echipă din Liga Naţională aş spune că cei de la Liberty au multe lucruri în comun cu Piteşti-ul, o echipă de care nu ne amintim cu plăcere. I-am văzut şi în partidele cu Mladost Cacak şi pot spune că sunt destul de luptători. Sârbii i-au condus în permamenţă dar portughezii au revenit pe final de meci şi au câştigat. Au câtiva jucători care aruncă prin surprindere. Îmi place mult interul lor stânga”.

În vederea celor două jocuri din optimile Challenge Cup, oficialii universitari îşi doresc o atmosferă frumoasă în tribunele sălii de la LPS. „Probabil vor fi cei 30 de băieţi din galerie şi vom avea aceeaşi coregrafie ca la meciul cu Bologna. Avem steagurile alb-albastre şi celelalte materiale cu care sperăm ca sala să aibă culoare. Publicul va fi important pentru că avem nevoie de susţinerea spectatorilor”, a precizat directorul tehnic al „studenţilor”, Petru Ghervan.

Biletele pentru cele două jocuri s-au epuizat astfel că meciurile se vor disputa cu casa închisă. 400 de spectatori se vor afla în tribunele salii de sport de la LPS la meciurile cu Sao Bernardo! Cei care nu şi.au procurat un tichet pentru partidele din acest week-end vor putea urmări meciurile, în direct, pe canalele TVR3 şi Plus TV.


Intră acum și în grupul de